lessphp fatal error: load error: failed to find /www/wp-content/themes/theme53264/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /www/wp-content/themes/theme53264/style.less Best Value trainingen | Best Value Group

Best Value trainingen

De Best Value Group kan op maat gesneden in-company-trainingen verzorgen over de Best Value aanpak voor zowel inkopende als verkopende organisaties. Doelgroepen van de trainingen kunnen zijn: leidinggevenden/management, projectteams, inkopers, verkopers, projectmanagers of specialisten van uw eigen organisatie die bij een project zijn betrokken. De trainingen gaan in op de Best Value filosofie inclusief het leiderschapsmodel en de Best Value methodiek met casuïstieken, “hands-on” tips en handreikingen vanuit de ruime praktijkervaring van de adviseurs van de Best Value Group. Afhankelijk van de behoefte van de organisatie kan daarbij dieper worden ingegaan op het leiderschapsmodel, de voorbereidings-, aanbestedings-, concretiserings- of uitvoeringsfase.

B-certificering (in samenwerking met NEVI)
De basis voor de training is het boek ‘Prestatieinkoop’, dat u als deelnemer gratis ontvangt. De auteurs van het boek (o.a. Jeroen van de Rijt) beschrijven een methodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan een inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren en kunnen aanbieders zich onderscheiden met hun expertise. Het resultaat is een keten die betere resultaten levert. Hoe dat precies werkt, leert u tijdens deze training. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een B-certificaat namens de NEVI. NEVI is de beroepsvereniging voor inkopers en is een kennisnetwerk voor inkoop en supply chain management. Best Value Group is kennispartner van NEVI.

Best Value Training

Andere diensten